Yemenli Hac Malzemeleri – Hac Umre Hediyelikleri

Yemenli Hac Malzemeleri, 1978 senesinden beri en kaliteli ürünleri en uygun fiyatlar ile müşterilerimize sunmaya çalışmaktayız. En önemli isteğimiz müşteri memnuniyetidir. Güler yüzlü, kaliteli hizmet için yemenli hac pazarına siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz. Yılların biriktirmiş olduğu engin birikim, güler yüzlü müşteri anlayışı odaklı kusursuz hizmet anlayışı ile, kazandığı tecrübe ile sektörde ayrışarak islami hediyelik eşyalar ve hac malzemeleri konusunda ilklerin öncüsü olmuştur. Kaliteli ve yenilikçi ürün yaklaşımını ilke edinen Yemenli, İslami hediyelik eşya, hac malzemeleri ile hem Türkiye' hem de Dünya'da güvenilir markalardan biri haline gelmiştir.

Elbiseler, seccadeler, tesbihler, Yasini Şerif, Kur'an-ı Kerim ve Zikirmatik gibi bir çok ürünün satışını yapmaktayız. Bunun yanında kendine özgü olarak oluşturduğu ürün setlerinin satışını da yapmaktadır. Başta Müslüman ülkeleri olmak üzere dünyanın her yerine toptan ve perakende satış yapmaktadır.

          

Müşteri, çalışan, tedarikçi memnuniyeti, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik ilkelerini temel alan Yemenli Hac Malzemeleri; gelecekte de tüm paydaşları için değer yaratmaya devam etmeyi ve İslami hediyelerin fark yaratan markası olmayı hedefler. 

Siz değerli müşterilerimiz sosyal medya üzerinden Yemenli Hac Malzemeleri sayfamızı takip edebilir ve bizlere 0506 462 55 23 numaralı telefon üzerinden ulaşabilirsiniz.

Instagram'dan bizi takip etmek için lütfen tıklayın! Yemenli Hac Malzemeleri