Yapay Zeka Destekli Makale Oluşturma Platformu WBots

WBots; çok sayıda premium modülü tek çatı altında toplayan, kompleks bir otomasyon sistemidir. Webmasterlerin hali hazırda yapmış oldukları içerik toplama işlemlerini otomatik hale getirmek için kullanılan WBots; bot oluşturma ve içerik toplama / araştırma yapma işlemleri için kullanılır.

İçerik Oluşturma ve Toplama Süreçlerinde Kullanılan Bazı Modüller
Haber Ajansı Modülleri :
AA, DHA, İHA, ANKA, BYZHA, BSHA Haber Ajansları için haber botu arayanlara özel / modüler destek verilmektedir.

Bot Oluşturucu:
 WordPress, Blogger ve RSS desteği veren sitelerin botlarını oluşturmak için kullanılan modül.

Standardizasyon:
Var olan içerik formatını, istenilen format ile yayına hazır hale getirmeyi sağlayan modül.

Programlama:
Bot kaynaklarını otomatik takip altına almak için kullanılan modül.

Çeviri:
İçerikleri bir dilden, diğer bir dile çevirmeyi sağlayan modül.

Resimlerim:
WBots’a resim yükleyebilmenize olanak sağlayan bu modül ile resimlerin çeşitli kelimeler ile ilişkilendirilmesini yapılandırabilirsiniz. Ayrıca; pixabay alt modülüyle de binlerce resmi otomatik olarak içeriklerle ilişkilendirmek mümkün.

Resim Özgünleştirici:
Resimler üzerinde otomatik; renk düzenlemeleri, açısal değişim, resme yazı ve logo ekleme gibi bir çok işlemi gerçekleştirebileceğiniz modül.

Galeri Oluşturucu:
Bir yazı içerisinde belirli sayıda resmin olması durumunda, otomatik içerik tasnifi ile birlikte otomatik galeri oluşturmaya olanak sağlayan modül.

Değiştirici:
Kelimeleri manuel veya otomatik olarak farklı kelimeler ile değiştirmek istediğinizde kullanmanız gereken modül.

Spinner:
Kelime grupları oluşturarak, grup içerisindeki bir kelimenin diğer gruptaki kelimelerle yer değiştirmesini sağlayabileceğiniz modül.

Metin Özgünleştirici:
Hazır olarak kelime bazlı dönüşüm sağlayabilen oldukça gelişmiş özgünleştirme sistemidir. Ancak cümle bazlı dönüşümler sağlamaz. Cümle bazlı dönüşümler için yapay zeka modüllerini kullanmak gerekir.

Sinyal Analiz:
İçerik aktarım süreçlerinde, aktarılacak olan içeriğin teslimatı konusunda detaylı analiz ve raporlama için kullanılan yerleşik modül.

Uzun yıllardır webmasterlerin içerik toplama ve özgünleştirme süreçlerinde aktif rol oynayan WBots, inovatif adımlarla sektördeki hizmet ağını yatay olarak genişletmekte ve ürün yelpazesine yepyeni modüller eklemektedir.

Yapay zeka teknolojilerindeki gelişmeler neticesinde; 

Modülleri hizmete sunan WBots; Bu modüller ile özellikle makale oluşturmak isteyen / makale botu arayan kişiler için benzersiz bir deneyim sunmaktadır. 
ChatGPT, Claude, Stable Diffusion, DALL-E gibi modelleri ihtiyaca uygun noktalarda kullanmaya olanak sağlamasıyla, içerik oluşturma süreçlerini, istenilen noktaya çıkarma konusunda profesyonel bir çözüm sunmaktadır.