Avukat Melissa Şilan Yılmaz Kimdir?

09.04.1999 tarihinde Almanya Frankurt'da doğmuştur. İlk ve Orta öğretimini Almanya'da okumuştur. Liseyi ise Yıldırım Beyazıt anadolu lisesinde bitirmiştir. Atılım Üniversitesi, Hukuk fakültesine 2019 yılında başlayan Yılmaz 2023 yılında mezun olmuştur. Koç burcu olan yılmaz, aslen gaziantep'lidir. Uzmanlık alanı ceza olan yılmaz Ankara'da ikamet etmektedir.  Seyahat etmeyi, Dağ yürüyüşleri, kamp vazgeçilmezleri arasındadır. Hobileri ise, şarkı söylemek vardır. Şiir üzerine kendini geliştirmiş Aşık Yunus Emre'nin şiirlerini benimsemiştir. Çok iyi derece de Almanca bilmektedir.

Ankara ilinin Çankaya ilçesinde kendine ait ofisi bulunmakta, ağırlıklı olarak ceza davaları ile ilgilenen yılmaz, hukuk davalarına da bakmaktadır Melissa Şilan Yılmaz ile ilgili olarak www.melissasilanyilmaz.com.tr web sitesi üzerinden hizmet alanlarını inceleyebilir ve kendisini sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz. Melissa Şilan Yılmaz'a e-posta üzerinden melissayilmaz236@gmail.com ulaşabilirsiniz.

Melissa Şilan Yılmaz aynı zaman da Türkiye'nin 2009 yılında yayın akışına başlayan hukuk forumu olan hukukforum.com forum yönetimi, içerisinde akademisyen, avukat, hakim, savcı, noter, stajyer ve hukuk fakültesi öğrencilerinin de bulunduğu üstün nitelikli meslek uzmanları ve hukuksal bilgisi yüksek bilirkişi ekibi tarafınca yönetilen forum sitesinin yöneticisi ve kurucu ortağıdır.

Av. Melissa Şilan Yılmaz Iletişim : 0543 689 47 30